YoufoneTV

Youfone is een provider die staat voor kwaliteit voor een goede prijs. Kwaliteit in aanbod, kwaliteit in service. Zo biedt Youfone naast een uitgebreid Internet & TV-aanbod, naar eigen zeggen, de beste Sim Only-abonnementen met het snelste mobiele internet en voor de beste prijs. Dat klinkt niet verkeerd, zeker ook omdat Youfone een bedrijf is dat zijn klanten echt snapt en voor extra service graag een extra stapje zet. Het is dan ook niet voor niets dat Youfone is uitgeroepen tot de meest klantgerichte telecom organisatie van Nederland.

Internet & TV

Youfone biedt naast scherpe Sim Only-deals ook Internet & TV, of beter: Internet en/óf TV. Want met YoufoneTV kies je alleen de producten die je wilt en ben je altijd flexibel: TV, alleen Internet of toch allebei, jij beslist. Internetten met YoufoneTV doe je met een snelheid van 100 Mb/s. Tv-kijken doe je standaard al met 40 zenders, waarvan 26 in HD-kwaliteit en met  interactieve functionaliteiten zoals Begin Gemist, Terugkijken of Opnemen en Pauzeren. Fox Sports Eredivisie zit standaard al in je pakket, maar je bent uiteraard vrij hier naar wens extra zenders aan toe te voegen. Verder kijk je met de YoufoneTV-App ook buitenshuis op je tablet of mobiel naar al je favoriete programma’s.

Sim Only van Youfone

Met een Sim Only-abonnement van Youfone surf je op het premium netwerk van KPN. Daarmee maak je, mits je telefoon daar geschikt voor is, gebruik van supersnel 4G+-internet met snelheden tot wel 256 Mbps! Het snelste mobiele internet van Nederland dus. Combineer dat met de scherp geprijsde en flexibel in te delen Sim Only-abonnementen die Youfone biedt en de keuze is snel gemaakt. Met MyYoufone stelt de overenthousiaste Smartphonegebruiker bovendien gemakkelijk een bel- of dataplafond in en behoren die vervelende en onverwachte buiten-de-bundelkosten tot de verleden tijd.