Telfort

Telfort onderscheidt zich met een simpele boodschap: Doe er je voordeel mee. Oftewel: kwaliteit voor een lage prijs, zonder onnodige extra’s of onverwachte kosten achteraf. Telfort biedt voordelige Sim Only- of telefoonabonnementen, maar ook gunstige Interactieve TV- of Alles-in-1-pakketten. Voor ieder wat wils dus, of in ieder geval: voor een ieder die een voordelig Alles-in-1-pakket of telefoonabonnement wilt.

Internet, TV & Bellen

Bij Telfort kies je voor een Alles-in-1 pakket, maar ook alleen Internet of Internet & Bellen zijn mogelijk. Zo pas je het pakket volledig aan naar jouw wensen en kies je voor de hoogste kwaliteit en de allerbeste prijs, zonder onnodige extra’s. Interactieve TV van Telfort betekent dat je kijkt naar maar liefst 60 zenders, waarvan 30 in HD. Ook pauzeer je jouw favoriete programma’s op ieder moment of kijk je ze terug met Uitzending Gemist. Internetten doe je met een snelheid van 50 Mb/s en je telefoonaansluiting krijg je er gratis bij. Glasvezel kan ook via Telfort, alhoewel: mits beschikbaar op jouw adres.

Telfort Mobiel

Telfort maakt gebruik van het KPN-netwerk, zodoende ben je altijd verzekerd van een stabiele en snelle verbinding van hoge kwaliteit. En of je nu gaat voor een voordelig Sim Only-abonnement of toch juist de allernieuwste smartphone, bij Telfort weet je altijd wat je krijgt. Stel dus je bundels samen aan de hand van je persoonlijke wensen en je weet zeker dat je aan het einde van de maand nooit tegen die vervelende en onverwachte buiten-de-bundel-kosten aanloopt. Nu zou dat echter toch al knap zijn, want je overgebleven MBs en belminuten hebben bij Telfort een langere houdbaarheidsdatum: die neem je gewoon mee naar de volgende maand.