Stipte

Ga je voor zekerheid, dan ben je bij Stipte aan het juiste adres. Of beter: dan is Stipte het juiste voor jouw adres. Met Stipte kies je namelijk voor het meest complete Alles-in-1- pakket voor Internet, TV en Bellen. Maar je wilt natuurlijk niet te veel betalen. Of je nu kiest voor internet via de kabel of via glasvezel, Stipte levert altijd de internetsnelheid die past bij jouw werkelijke verbruik. En wil je toch een hogere internetsnelheid, dan is één telefoontje voldoende.

Kies je voor Stipte, dan kies je voor interactieve tv met standaard al 120 tv-zenders en functies als opnemen, Uitzending Gemist en Begin Gemist. En met de voordelige bundels voor vaste telefoonaansluiting is jouw Alles-in-1-pakket al helemaal compleet.

Naast een product van de hoogste kwaliteit, levert Stipte ook de beste service. Zo hoef je je geen zorgen te maken over de installatie van je pakket, want dat doet de monteur voor je wanneer het jou uitkomt. Ook overstappen is heel eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is opzeggen bij je huidige provider, verder regelen wij alles voor je. Heb je nog vragen? Kom langs in de winkel en we nemen alles nog eens rustig met je door.