KPN

‘Van mensen, voor mensen’. KPN is de grootste, meest ervaren en bekendste aanbieder van Internet, TV, Bellen en Mobiel. Met hun netwerken van LTE, kabel en glasvezel verbindt KPN de samenleving met een breed scala van producten van de hoogste kwaliteit.

KPN Alles-in-1

Met Internet, TV en Bellen van KPN valt een hoop te kiezen. Zo lopen de aangeboden Internetsnelheden uiteen van 40 tot wel 100 Mb/s en zitten er standaard al 60 tv-zenders in je pakket (waarvan 30 in HD) die gemakkelijk zijn uit te breiden. Ruzie over wie de afstandsbediening mag vasthouden? Geen probleem. Sluit simpelweg meerdere ontvangers aan en iedereen in huis kijkt naar hun favoriete programma’s. Gezellig is anders, maar ok, soms wil je gewoon echt niets missen. Al is iets missen met KPN wel erg moeilijk aangezien je standaard al alles terugkijkt met Programma of Begin Gemist. En wil je daar nu echt niet op wachten, start dan onderweg naar huis alvast met kijken op de KPN App voor tablet of mobiel.

KPN Mobiel

Naast Alles-in-1 heeft KPN natuurlijk ook de beste Mobiel-abonnementen. KPN Mobiel betekent bellen in de hoogste kwaliteit en internetten met het snelle 4G of, als je mobiel het toelaat, zelfs 4G+. Met een Mobiel-abonnement van KPN ben je in 99% van Nederland, zowel binnen als in de buitenlucht verzekerd van goed bereik. En of je nu gaat voor de nieuwste smartphone of toch voor een voordeligere KPN-Sim Only, je kiest altijd de bel- en databundels die het best passen bij je gebruik.