T-Mobile

o_206.pngT-Mobile heeft het best geteste LTE-netwerk van Nederland. Dat betekent internetten met de snelste 4G-verbinding en bellen in de hoogste spraakkwaliteit. De kwaliteit van het gesprek zelf kan T-Mobile overigens niet garanderen, dat laten ze liever aan jou en je gesprekspartner… Naast scherpe Mobiel-aanbiedingen biedt T-Mobile met Alles-in-1 bovendien een zeer uitgebreid thuispakket dat je geheel naar wens samenstelt. Zo is T-Mobile een zeer complete en kwalitatief sterke aanbieder van Mobiel, Internet, Bellen en TV. Een echte Telecombinatie-Topper!

Mobiel abonnement
Bij T-Mobile kies je voor een Sim Only-abonnement of een abonnement met de nieuwste smartphone, al kan een ouder en voordeliger toestel natuurlijk ook. Aan jou de keuze. Net als dat je kiest hoeveel data en belminuten je wilt per maand, want T-Mobile biedt voor iedere gebruiker een passende bundel. Van weinig tot onbeperkt belminuten of GB’s, alles kan, zolang het maar past bij je maandelijkse verbruik en je portemonnee.

De echte grootverbruiker is bij T-Mobile sowieso aan het juiste adres met het in januari 2017 geintroduceerde Go Unlimited abonnement. Go Unlimited is onbeperkt àlles. Dat betekent onbeperkt bellen/sms’en in de gehele EU, onbeperkt mobiel internetten in Nederland en tot wel 10 GB in de EU. Met Go Unlimited stream je dus overal je favoriete films zonder je zorgen te hoeven maken over onverwachte buiten-de-bundel-kosten.

Internet, TV & Bellen
Klant worden van T-Mobile is thuiskomen, want ook Alles-in-1 sluit je nu bij hen af. En deze pakketten zijn verrassend compleet voor een goede prijs! Internetten doe je bijvoorbeeld al vanaf 20 Mbps en met de gratis WiFi-Service ben je bovendien overal in huis verzekerd van het beste bereik. Tv-kijken doe je standaard al met 60 zenders, waarvan 35 in HD en hier krijg je Fox Sports 1 Eredivisie dan nog eens gratis bij. Programma gemist? Ook dat is geen probleem want bij T-Mobile kijk je terug wat je maar wilt, waar je maar wilt. En wil je iets veranderen aan je pakket, dan pas je dat gratis en gemakkelijk aan, iedere maand weer. Ook overstappen is met de overstapservice snel en gemakkelijk geregeld, want met de gratis installatie ben je geen moment offline en betaal je nooit dubbele kosten.