Benben_logo.jpg
Dit is de telecomaanbieder waarbij jij beslist wat je nodig hebt en hoeveel je per maand wilt betalen voor je telefoonrekening. Voorheen was Ben een echte ‘only Sim Only aanbieder’, maar tegenwoordig hebben zij hun arsenaal flink uitgebreid met een breed aanbod in telefoons. Een Ben-abonnement is voordelig, zonder in te leveren op kwaliteit.
Verwacht daarom niet direct de nieuwste toestellen, maar juist de toestellen die hun kwaliteit inmiddels al hebben bewezen.
En dat voor een schijntje van de originele adviesprijs.
Bovendien maak je als klant van Ben gebruik van het T-Mobile-netwerk: het best geteste netwerk van Nederland. Over kwaliteit gesproken.

Ben-abonnement: pure flexibiliteit
Zoek ‘flexibel telefoonabonnement’ op in het woordenboek en de definitie zou zomaar ‘Ben-abonnement’ kunnen zijn. Veel flexibeler wordt het namelijk niet. Want of je nu gaat voor Ben met mobiel of een Ben-Sim Only, je kiest niet alleen óf je überhaupt wilt bellen, sms’en en internetten, maar ook de termijn van je contract, de grootte van je bel- en/of databundels en op welke snelheid je wilt internetten: 3G of het zes keer snellere 4G. Alles voor een meer- of minderprijs en dus helemaal naar eigen wens in te richten. Oftewel: een flexibel telefoonabonnement waarbij je werkelijk alles voor het kiezen hebt! En alles te kiezen, betekent alles te besparen.